Röster om initiativet

Lite positiva röster om initiativet från Luna Vito Designs facebooksida.
Jag har tagit bort namnen för att hålla kommentarererna anonyma, och detta är bara ett litet urval!


Vad fint gjort av er, vet hur det känns! På onsdag fyller vår lilla tjej 2 år, och hon föddes med oförklarlig blodbrist och orkade inte andas. så vi firade hennes första jul på neo i Uppsala, presenterna vi fick ligger en varmt om hjärtat! Alla som ligger där inne kommer uppskatta det ni gör. Önskar alla en god jul
 
 
Ja det är en jobbig orolig tid att vara på Neo, mkt bra ide med kläder. Dem växer ju ändå väldigt fort, så man vill ju inte köpa massor. Min lilla kille vägde bara 777g då han kom i v26, men nu 2år och pigg och glad kille. Hur kan vi som bor i Sthlm hjälpa till?
 
 
Vilken fin idé! Jag är säker på att det kommer bli väldigt uppskattat:) Den månaden vi tillbringade på Neo kändes som en av de längsta i mitt liv och just att ha något konkret mål att se fram emot är väldigt skönt! Små kläder kan garanterat vara en sådan sak:)
 
 
Fantastiskt! Vi låg på neo också för 4 år sedan i januari, med vår första son Som föddes utan att andas. Dom på neo kommer bli så glada och dom kommer minnas era presenter hela livet ut!
 
 
 
Sååå härligt iniativ! Själv tillbringade jag delar av julaftonen 1984 på Neo på KS. Efter att vår son kom 10 v tidigt å vägde 940 g. Kommer så väl ihåg att jag var så rörd när föräldrarna på min förskola gjorde socker kristyr på pysselkvällen i dec å gav en till mig för att dekorera hans låda. Då vi bodde i Sthlm så fick vi som föräldrar inte bo på sjukhuset, det var ett ständigt pendlande.
 
 
Vet att prematurföreningen brukar dela ut presenter till neo-familjer vid jul. Du kanske kan samordna med dem? Det är en jättefin sak du gör! Vårt andra barn föddes sex veckor tidigt och det blev några dagar på neo då och i augusti kom våta trillingar och då var vi på neo på Ackis en månad (kanske samtidig som dig?) och all uppmuntran när man är där är välkommen.
 
 
Kan inte sy- och har inte möjlighet. Vill bara uttrycka min beundran!! Fick själv trillingar (triss i damer) i v24. Har fullt upp och därav ingen sömnad- men jag blir alldeles varm inombords av att veta att människor ställer upp såhär för varann!! Tack!!
 
 
Jag skulle gärna vilja bidra med att sy några mössor (ev nåt annat) att skänka till neo. Vilket sjukhus har du tänkt ge till? För lite mer än tre månader sen föddes mitt tredje barn 4 veckor för tidigt. Nu var allt bra med henne men vi låg på neo en natt pga platsbrist, minns så väl några rum man gick förbi där föräldrar låg med sina små på bröstet och jag bara önskade med hela mitt hjärta att allt familjerna skulle få komma hem tillsammans tillslut. Inte ens min lilla flicka hade kläder som passade i början.. Och själv var jag född 5veckor för tidigt med en vikt på 1800gram. Så min första månad spenderades på neo (och om jag minns rätt fick vi permis på julen). För 25 år sen fick min mamma inte ligga kvar med mig. Så ja, jag hjälper väldigt gärna till!!
 
 
 
Fantastiskt att det finns människor som er! Underbart att veta när folk springer ner varandra i julstressen, en stjärna i himlen:) Om man inte kan sy, kan man bidra med tyg eller sätta in ett bidrag någonstans? Kram till er alla!
 
 
 
Underbart med engagemang som detta! Min äldsta dotter somföddes för tidigt och vi låg på neo i Uppsala. Förr 2 år sedan v ar min mellandotter tomtenisse på barnsjukhuset och delade ut julklappar där på julafton. Båda dessa erfarenheter gör att jag vet hur otroligt betydelsefullt sådant här är för de familjer som tillbringar tid på neo eller barnsjukhuset. Bra!
 
 
 
En underbar idé! Det ni gör kommer att betyda jätte mycket. Vet hur det är att oroa sig för sin ögonsten och det är ingen rolig upplevelse. Kram till er!
 
 
Vilken underbart generös grej ni gör. Föräldrarna som får dessa gåvor till sitt barn måste känna att det finns människor som tänker på dem . De är inte ensamma . Jag var 19 år då jag fick min första son. Han fick nästan direkt efter förlossningen alldeles för hög gulsot, så han blev som ett kolli och fick tillbringa första veckan på Neonatalavdelningen . En ros till er och personalen på avdelningen .
 

Vill du också hjälpa till eller ge uppmuntrande ord - skriv gärna en rad
eller maila till lunavitodesign@gmail.comKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0