Blev nytt besöksrekord!

Igår fredag den 26 April blev det nytt besöksrekord på bloggen. Ni var 79 unika besökare och 155 sidvisningar. Jätte kul! Får tacka bloggen Kyrkaffe som skev ett inlägg om insamlingen. Har du missat deras inlägg kan du läsa det här.
 
 
För att bara funnits sen 20 december tycker jag ändå att det är många som tittar in på bloggen.
Fortsätt att hjälpa mig att sprida insamlingen.

Rebecca Kohlmann har sytt till Borås sjukhus!

Dessa fina kläder har Rebecca sytt till Borås sjukhus till prematur avdelningen där. Varför just Borås? Jo för hennes son föddes fullgånget men behövde ändå hjälp i början av sitt liv. Rebecca har skrivit så här till mig:
 
Jag är i dagsläget ändå lycklig när jag tänker tillbaka på vår tid på neo, men jag minns ju ändå oron och ångesten då väl. Vår son föddes oxå fullgången men hamnade i respirator på neo, dels pga infektion på lungorna och för att dom inte var färdigutvecklade. "Vår" neopersonal var dock underbara och höll oss lugna hela tiden, helt ärligt förstod vi nog inte allvaret.
 
   
 
   
Vill du se mera av vad Rebeccas kläder titta in på hennes blogg 
 
Vill du vara med och hjälpa till hör av dig. Eller har du startat en egen insamling till någon neo i Sverige kontakta mig Therés Lindén på lunavitodesign@gmail.com så kan vi hjälpa varnadra.

Stort tack till Kameleont design!

Kameleont design har skänkt tyg till insamlingen. Det kommer bli jätte mycket sött med dessa tyger till dem små. Kameleont design säljer både kläder och tyger på deras sida. In och titta på allt fint dem har:
 
http://butik.kameleontdesign.se/
 
 
  
 
 
Vill du också vara med och hjälpa insamling till förtidigt födda på neo i Uppsala, gå in och läs mera här:

6 kg tyg från Znok design!!!

Mer än ett stort tack till Znok deign. Av 6 kg tyg kommer jag Therés LIndén kunna ha insamlingen yttligare ett år. Så tack vare Znok design kommer jag minst ha insamlingen med kläder till Neo i Uppsala till slutet av 2014. 
Kommer insamlingen fortsätta lika bra kan säkert insamlingen fortsätta ännu längre. Nästa helg kommer jag ha en syträff där vi ska träffas och sy och några ska hjälpa mig att sy till insamlingen. 
 
Som sagt så tacksam över tyget från Znok design. In och titta på dera hemsida på alla fina tyger och tapeter dem säljer. 
 
http://znokdesign.se/
 
 
  
 
 
Vill du också vara med och hjälpa insamling till förtidigt födda på neo i Uppsala, gå in och läs mera här:

Stort tack till NenaNåna!

Här nedan kan se jätte fina saker från NenaNåna design.
 
Titta in på NenaNåna:

 
    
 
 
 
Vill du också vara med och hjälpa insamling till förtidigt födda på neo i Uppsala, gå in och läs mera här:

Kläder och tyger

Snabbt inlägg:
 
Det har både kommit uppsydda kläder och tyger till insamlingen. Kommer med bilder inom kort.

RSS 2.0