Hjälp mig att sy!

Igår fick jag lämnat in några par byxor till prematuravdelningen här på akademiska.  Detta innan jag själv fick besked om att jag mist barnet i min mage i vecka 14. Jag ligger just nu inlagd och kommer inte kunna sy till insamlingen på ett tag.

Just nu är lådorna på avdelningen nästan tomma. Allt behövs, tröjor, byxor, mössor, bodys!
 
Ni som kan, sy massor. Det är till en sådan stor glädje för dem som ligger inne på neo. Insamlingen är till en så stor glädje för mig också, och jag är väldigt tacksam till alla er som syr så att insamlingen kan hållas vid liv.

Mössor till insamlingen!

Eftersom jag varit sjuk har jag inte hunnit blogga om allt som kommit in. Detta är från Ninni Ström. Hennes dotter Linda Ström (frokenfilursyr.blogspot.com) har bidragit med kläder till insamlingen, av de fick Ninni insperation till att göra mössor.
 
Ninni skriver bland annat så här: ...funderade på hur jag kunde trolla bort sömmen som jag valt att lägga på utsidan. ...
 
Mössorna är jätte fina som hon har gjort och man märker inte att sömmen är på utsidan.
 
 
 
 
 
Här kan du läsa hela brevet från Ninni.
 
 

Fyllt på insamlingen.

Nu har jag lämnat kläder på neo. Har inte kunnat göra det förens nu för jag har varit sjuk. 
 
Det behövs mera kläder och mössor. Tacksam för all hjälp jag kan få. 
 
Personalen som släppte in mig på neo idag berätta att insamlingen är jätte uppskattad av föräldrarna. Det värmer mitt hjärta.
 
Här är kläder som Anna (http://syttavanna.blogspot.se/) har sytt som nu finns på neo. Tack Anna för så många fina kläder.  
Några av kläderna är syda av de skänkta tygerna. 
 
 
 

RSS 2.0