Vi tackar Barnpalatset för mössor!

Här kan ni läsa mera om Barnpalatset:
 
http://barnpalatset.blogspot.se/
 
Direktlänk till barnpalstsets inlägg om sakerna till Uppsala

Efterfrågan på bodys och tröjor!

Ni som syr. Nu finns det massor med mössor för till fället men lite av tröjor och bodysar. Det finns inga hängselbyxor kvar heller till den som vill ha lite utmaning och kanta kurvor ;)
 
Tack på förhand!
 
Dessa tröjor är donerade av Ingrid Nenkertpysselptorp.blogspot.com

Underbara saker från Anna Holmsten!

Dessa fina saker har Anna Holmsten sytt till insamlingen. Om Anna kan du läsa på bloggen
http://wockatzmirakel.blogspot.se/ och på http://www.facebook.com/MoMaNydesign 
kan du se det hon syr. Nu tackar vi henne för sin stora gåva till avdelningen, byxor, mössor och dregglisar.
 
    
 
  
 
  

Läs om att få ett barn som behöver hjälp i början på deras liv!

Här nedan kan du hitta bloggar om att föda ett barn som behöver hjälp sin första tid i livet. Föräldrar som skriver om deras uppleverlser i ljusa och mörka dagar. 
 
Bloggen Mestis
En mixad vardagsuppdatering från en brassetjejs vardag med två stora tonåringar och en liten Skruttfia.
http://mestis.blogspot.se
 
 
 
Bloggen Emma Ryyti. Mamma till Venla född i vecka 26+1
Välkommen hit! Här skriver jag om vardagen som mamma till världens mest underbara dottter. Hon betämde sig för att komma till världen på tok för tidigt, vilket verkligen skakade om våra liv. Följ oss och vår historia!
http://emmaryyti.blogg.se/
 
 
Bloggen Hannah´s
Det här är en blogg om mig och mitt liv. Så vem är jag? Jag är en örebroare som hamnade i Mariestad tack vare kärleken till min Karl. Fick jobb som personlig assistent och där är jag kvar. Den 18/5-12 kom vår älskade dotter till världen hela 9 veckor för tidigt men stark som den oxe (stjärntecken) hon är.
 

Ska skänkas och ges bort!

Denna tröja är från mönstret Marina Langaker (symisen.blogspot.nosom) har gett oss. Klicka här för att komma till mönstrena. Denna kommer jag lämna in till insamlingen.
 
 
      
 
 
Dessa ska jag ge till en vän som fick sin son förtidigt. Det går bra för dem och den lilla söta är på permission nu i helgen. 
 
 
  
 
Bodyn ovan är från mönstret Marina Langaker (symisen.blogspot.nosom) har gett oss. Klicka här för att komma till mönstrena.
 
 
  
 

Lite sytips till tröja och body!

Nu har ni fått lite mönster till kläder. Ska ta fram exakta steg i att sy ihop kläderna men nu kommer lite tips man kan tänka på när man ska sätta dit knappar.
 
Tips!
  • För att tryckknapparna inte ska slita sönder tyget lägger du till två trikåbitar inne i tröjan/bodyn. En i varje sida, ca 9 cm lång och dubbelvikt.
 
 
  • Till framsidan på bodyn/tröja sätter du genom din bit du satt fast på insidan och framstycket. Knappen ska alltså gå egenom tre lager tyg.
 
 
Här kan du se en body som jag gjort.
 
      
 

Lådor till kläderna!

Har varit sjuk sedan nyår. Nu har jag fortfarande lite feber kvar men sitta och limma och klistra går bra. Tänkt göra två lådor av varje sort. Det är gammla skolådor som jag piffar till. Kommer även sitta lappar med adressen till bloggen i dem.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0