fin post idag

 
 
 
 
Vill du också hjälpa klicka på denna länk:

Bröstmjölk

Såg detta på fb och tog texten där och delar:
 
Kan du tänka dig att ställa upp som givare av bröstmjölk? 
Just nu råder brist på donerad bröstmjölk på sjukhusets neonatalavdelning. Du kan bli givare tills ditt barn är tre månader gammalt, därefter kan man få dispens om behovet är stort. 
Dela gärna vidare och kontakta oss så berättar vi mer!
Se länk för kontaktuppgifter:
http://www.akademiska.se/sv/Verksamheter/Barnsjukhuset/Vill-du-donera-brostmjolk/
 
 

kom idag

Idag kom dessa fina i brevlådan. Dem är från Susanne Eriksson. Så stort tack till dig. Och dem kom verkligen perfekt just nu för Anna var och lämnade kläder idag och det fanns ENDAST två mössor kvar. Utav det hon lämnade in klarar sig insamlingen i en vecka till men HJÄLP till alla NU. Har ni små bitar som ligger. Sy ihop några mössor och skicka in till oss. 
 
 
 

Drar ihop sig...

Det börjar dra ihop sig för starten till insamlingen till neo Gävle. Det är Anna Holmsten som håller i den men hon, jag och Anna Johansson kommer att hålla kontakt och kolla vad behovet av kläder är som störst. Nu mer än någonsin behöver vi hjälp med uppsydda prematur kläder till insamlingen. Nu är det två sjukhus vi ska hjälpa.
 
 
Anna H har redan börjat sy som ni ser ovan. Hjälp henne med insamlingen och titta in på bloggen http://prematurbarngavle.blogspot.se/ (som är under uppbyggnad) om mer information om vad som händer. Skicka ditt bidrag till:
 
Anna Holmsten
Wockatzvägen 11
806 28 Gävle
 
Neonatalen på Gävle sjukhus föds barn från v 29 så kläder i strl 44 och 50 behövs i första hand.  Har ni frågor kan ni skicka dem på denna adress: mail anna.holmsten@hotmail.se
 
Har du fb gå gärna med i gruppen https://www.facebook.com/groups/695608890455692/ och sprid vårt fina initiativ.

Söker dig?

Vi söker dig som sytt dessa mössor. Skicka mig ett mail eller skriv en kommentar. Och tack för ditt bidrag.
 
 
 
Tillägg 2015-01-01
 
Stort Tack till Design Luvan!

Underbara plagg från Ingrid!

Mera sytt från Ingrid Nenkert som har bloggen http://pysselptorp.blogspot.se/
 
 Ingrid är jätte duktig på att kanta. Inte alla som är lika duktiga som henne men till er alla som kämpar med just kantning så är det bara att öva och få en massa sy timmar. 

En fin bild på Walter.

Efterfrågade lite bilder på barn som fått del utav insamling och fick denna underbara bild. Vist är det underbart att vi hjälper varandra när andra har det svårt. Skicka en bild till oss du med och dela med er av er resa. Här är en bild på Walter.
 
Pappa Daniel skrev så här: Vår lille Walter, för första gången med mössa som inte hörde ihop med cpapen.  Det är ett underbart initiativ, och ni är guld värda som driver det!

Tut på att sy ihop en tröja

Vi får tacka Anna för en beskrivning på hur hon syr ihop en prematur tröja. Klicka på länken nedan.
 
 
Detta tyg har skänkts från Znok design. Vill du vara med och hjälpa? Just nu behöver vi mudd och tyg till kantband. Tryckknappar välkommnas ocså. Hör av dig till lunavitodesign@gmail.com

RSS 2.0