Mail från Neo!

Jag har fått mail från en mamma inne på neo i Uppsala. Hon har fått en son i vecka 23. Vi grattar henne till hennes son och önskar dem all lycka med att växa och bli stora.
 
Hon maila mig för att berätta att alla kläder va slut och att det bara fanns mössor just nu i insamlingen. Jag fyllde nyligen på med kläder men kul att det har gått åt. Ibland har det stått lite stilla och jag har förstått att många missar kläderna. Själva lådorna står i en kort korridor till matrummet och vid lekhörnan. Jag bytte lappar när jag var där sist och kanske just det som har gjort att många fler har sett kläderna.
 
Självklart är personalen informerad men det finns mycket att stå i på avdelningen. 
 
Så nu ber jag om hjälp från alla som kan sy och har tid att hjälpa till. Bor ni i Uppsala kan ni komma hem till mig och klippa ut av de skänkta tygerna om man vill. Har man små snuttar hemma passa på och sy lite prematurkläder av det. Har ni inte mönster kan ni tanka hem det här: http://prematurbarn.blogg.se/2013/january/nu-har-jag-fatt-monster-av-marina-langaker.html
 
Jag behöver all hjälp jag kan få. Ingen kan göra allt men alla kan göra något.
 
 Idag har jag fått ihop tre par byxor. Nu ska de bara tvättas i en parfymfri tvätt.
Tygerna är från Strömming design och Kameleont design.
Mudden har jag köpt på Ohlssonstyger.
 
Är du ett företag och vill skänka tyg eller liknande skicka gärna ett mail till: lunavitodesign@gmail.com

Blir så glad!

Idag kom det fin post igen. Blir så otroligt glad när personer vill hjälpa till. Mera mössor det behövs. Vi får tacka Emma som har M för hennes insats till insamlingen. 
 

Stort tack till Fröken filur!

Idag kom det finpost från Fröken filur. Stort tack för de fina mössorna.  
 
www.facebook.com/FrokenFilursyr

Nytt besöksrekord på bloggen.

Igår den 13 maj fick vi nytt besöksrekord på bloggen 130 unika besökare och 236 sidvisningar. Jag blir så glad att det finns så många som är med och bryr sig i denna insamling som jag startade upp för en insamling till julen 2012. Så kul med all hjälp från alla som gör det möjligt att rå runt det hela. Jag skulle aldrig kunna gjort det själv. Det värmer så i mitt hjärta. 
 
Såg även idag att vi fått en kommentar av en som fått kläder i insamlingen. Lägger det här så alla kan se och tacket är till ALLA er som hjälper till!
 
 
Hej! 

Jag och min sambo ligger på samvården på neo på Akademiska med våra tvillingar som är födda i v 32. Här på neo är våra tvillingar "stora" men kan ändå inte ha strl 44, vilken lycka därför att få nåt klädesplagg till dem som faktiskt passar. Så himla fina kläder ni syr, vi är så otroligt tacksamma!!! 

tack!!!!!
 
 
 
Hämtat ifrån:
http://prematurbarn.blogg.se/2013/may/lamnat-klader-idag.html#comment

En prematurmammas känslor & tankar

Här kan du läsa om hur det kan kännas att få ett prematur barn:
 
http://alisagonzalez.se/en-prematurmammas-kanslor-tankar/
 
Hämtad bild från inlägget

Fin post idag i brevlådan från Linnea Sundberg!

Idag fick jag ett stort paket med superfina prematurkläder till insamlingen av Linnea Sundberg. Hon driver bloggarna http://sokernygarderob.blogg.se/ och http://linneasblogg.blogg.se/.
 
Man blir nästan tårögd av alla dessa härliga tygerna.
 
 
 
 
Jätte tack Linnea för de fina kläderna till insamlingen.
 

Filmen som ger hopp!

Nu har Ella fyllt 2 år! Hon föddes i vecka 25+5 720 gram.
 
http://www.youtube.com/watch?v=yTd3__ER-X4
 

Tullipan har bytt namn till Tuffis

Tullipan har skänkt fina kläder till insamlingen men har nu startat företag och bytt namn till Tuffis Barnkläder.
 
Hemsidan finns här: www.tuffis.se
Facebooksidan finns här: www.facebook.com/Tuffisbarnklader
 
Här är några kläder som har kommit till posten hos mig som jag ska hämta ut imorgon. Föräldrarna kommer bli så glada och det kommer bli så tuffa små bebisar.
 
 
 

Syträff!

Anna som har bloggen http://syttavanna.blogspot.se/
 
Här kan ni se Anna och tyger som några företag har skänkt till insamlingen. Anna klipper ut bitar till mera prematurkläder som hon nu syr ihop hemma hos sig. Anna hade med sig lite färdigsytt också som jag har lämnat in till neo.
 
 

Lämnat kläder idag.

Har lämnat in kläder idag till neo. Det behövs bodysar, mössor och tröjor. Så hjälp till och sy! Självklart behövs det även byxor men mera akut med de andra plaggen.

RSS 2.0