Facebook sida

Nu är det dags att vi kopplar in fb. In och bli medlem i gruppen och sprid att vi finns till alla ni känner och några till. Det är flera som vill ta ansvar och förhoppningsvis kommer det bli insamlingar till flera sjukhus så nu behövs det mera hjälp. Vi är precis just nu så det räcker till Akademiska sjukhuset men så har det inte varit länge.
 
 
Tråkigheter kommer ofta med något gott också. Jag syftar på min förlust och att den har gjort så insamlingen fått mera hjälp än någonsin. Är jätte glad för detta men själklart superledsen också. Vi får inte glömma alla därute som kämpar för sina barn och alla får faktiskt inte behålla dem. Och ett måste är att det pratas om det och att ALLA får stöd. Just prematurbarn kommer vara inriktat på dem som är inne på neo och iva och kämpar för sina små, än hur det kommer gå för dem.
 
Insamlingen är för dem som har sina barn inne på sjukhusen och sedan stöd efter tiden på neo. Det är en stor ryggsäck man får med sig fast sitt barn överlever eller inte. På bloggen här finns det länkar till flera prematurbloggar och det finns till Föräldraföreningen för prematurfödda barn Stockholm/Uppsala
 
Önskar nu att ni som har facebook går in och delar. Sen berättar om insamlingen och alla fina människor som syr och skänkt tyger. Kolla med er tygaffär om dem vill hjälpa. Eller kanske ditt jobb? 
 
Ingen kan göra allt men alla kan göra något.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0