Vi har bidragit till insamlingen till neonatalavdelningen i Uppsala.

Anna Johansson, syttavanna.blogspot.se

Hämtat från Annas sida:

Här skriver jag om min hobby - att sy barnkläder. Jag började sy åt min son i januari 2011. Jag syr fortfarande mest åt honom men har även börjat sy kläder åt mig själv och har sytt en del åt andra på beställning eller som presenter.

 

Vill du köpa något jag sytt?

Jag säljer en del saker på epla. Skulle du vilja köpa något i en storlek eller färg som inte finns där så maila mig på johanssonannam "at-tecken" gmail "punkt" com så kan jag i mån av tid sy upp på beställning.
 
 
 

 

Ingrid Nenkert, pysselptorp.blogspot.com

Hämtat från Ingrids sida:

Välkommen till mitt lilla torp i skogen. Här bor jag med min familj och mitt stora intresse i livet, sömnad. Jag har sytt sen jag var tillräckligt stor för att nå ner till pedalen, med varierande resultat under åren. Nu tycker jag att det för det mesta blir riktigt bra. Jag gillar också att virka, brodera, sticka och handarbeta med det mesta. Är dalkulla i själ och hjärta, och tillsammans med min mor när jag ett stort intresse för folkdräkter. På senare år har jag också börjat bli vän med min trädgård och den dyker också upp i bloggen lite då och då.

 

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad.Kontakt: pysselptorp ( at ) gmail.com

 
 

 

Maria Berglund, allosak.se

Hämtat från Marias sida:

Söker du unika klädesplagg till barn och ungdomar i härliga färger, funktionella kläder i lekfull form, då har du hittat rätt. Nu när du hittat till Allosak kan du sluta leta!

 

Vi syr upp kläder på beställning, så varje plagg är sytt till sin mottagare. Kontakta oss för din beställning!

 
 
 

Marina Wesström, tinnisyr.blogspot.se

Hämtat från Marinas sida:

Marina heter jag som syr under namnet tinni, jag är en tvåbarnsmamma som bor i Karlskoga. I den här bloggen visa jag upp det jag syr. Jag började att sy hösten 2009 och därefter har mitt intresset bara växt. Främst syr jag saker till mina barn men jag tar även emot beställningar på. 

 
 

Sara Neil Floren, saraspekulerar.blogspot.se

Hämtat från Saras sida:

Bloggen startade när jag var hemma och var mammaledig. Då hade jag mycket tid att spekulera på, livet små mysterier som dyker upp när man går med barnvagnen. Nu när jag har börjat jobba igen hoppas jag att funderingarna ska fortsätta och att mysterierna ska fortsätta att lösa sig Jag gillar att pyssla och starta projekt. Samlar på dikter och vackra saker. Inspireras av andra människors kreativitet och beundrar de som kan sånt som jag inte kan. Även om jag numera provar hej vilt vad jag inte kan, man vet ju inte innan man har testat.

 
 

Alexandra Wiklund, Riskiflickanpysslar.blogspot.se

Hämtat från Alexandras sida:

32-årig småbarnsmamma, sjuksköterska, gift med mitt livs kärlek. Mamma till en plutt född 080111. Många slängar mellan hopp och förtvivlan blev det då han är född redan i graviditetsvecka 26.

 

Jag syr på en PFAFF Expression 4.0 Quilt. Har också en PFAFF CoverStyle och nu är maskinparken också utökad med en Janome 1200D med toppsöm.

 


 
 
 

Anna Pallas, odandulky.blogspot.se

Hämtat från Annas sida:

Jag bor i ett litet hus med min man och våra tre barn. Jag jobbar som doktorand. Mitt största intresse är att träna, men jag tycker också om att sy, framför allt till barnen! På mina namnband står det od Andulky, som betyder från lilla Anna, på tjeckiska.

 

Om du vill mig något, kontakta mig då gärna på andulky@gmail.com

 

 

Anna Homsten, wockatzmirakel.blogspot.sehttp://www.facebook.com/MoMaNydesign

Hämtat från Annas sida:

När Moa kom till världen 12 veckor för tidigt den 9e december 2011 var det bara att lägga kontrollbehovet åt sidan. Vi tillbringade 1 vecka på UAS och sedan 6 veckor på Gävles Neonatalavdelning. Hon har opererats två gånger för bråck och hade lite trassel med andningen. Det har varit upp och ner och en upplevelse jag inte önskar någon annan men som jag samtidigt inte kan föreställa mig att vara utan. Vi har en fantastisk dotter som är vackrast och bäst i världen! Jag tycker det är väldigt roligt att sy till henne och det händer att jag syr till andra som frågar.

 

 

 

Maria Haltorp, syspillevink.blogspot.se

Hämtat från Marias sida:

Det mesta sys på beställning så varje plagg blir då unikt utifrån beställarens egna önskemål.
Bakom Spillevink står jag Maria, idagläget är Spillevink min hobby, jag syr när jag har lust och tid över. Förnärvarande finns det mycket ideér men lite mindre med tid. Är förnärvarande mammaledig med våra barn, E född mars- 10 och I född feb -12.

 

Andrea Svensson, frusvensson.se

Donerat tyg och sytt en mössa. 

 
 
 
 
Jennylillfiabus.blogspot.se/ 
 
Hämtat från Jennys sida:
En syblogg med fokus på barnkläder i glada färger.
 
 
 
 
 
Sofie Hylén, www.tuffis.sewww.facebook.com/Tuffisbarnklader
 
Hämtat från facbooksidan:
Tullipan för Barn har bytt namn till Tuffis Barnkläder. Vår nya hemsida finns på www.tuffis.se (tidigare www.tullipan.se)
Vi har webbutik här: www.tuffis.se/202779490/category/52421/Webbutik
 
 
 
 
Emilia Frendegard, Barnpalatset,  http://barnpalatset.blogspot.se/
Hämtat från hemsidan:
Sedan jag var 5 år & min farmor började lära mig att sy så har jag alltid haft ett intresse för sömnad men det var först efter det att min andra dotter föddes som intresset väcktes till liv igen. Jag började sy till henne & storasyster och antog nya utmaninger, övning ger färdighet är ett uttryck som jag lär efter. Efter ett tag kom jag in i bloggvärlden där jag har utvecklat min kreativitet och hämtat inspiration av andra bloggare. I bloggen delar jag med mig av mina alster & hoppas att jag kan inspirera andra som de inspirerar mig.

Jag arbetar som förskollärare till vardags (75%) men har nu även tagit steget till egen företagare. Så från och med Augusti 2010 är Barnpalatset ett registrerat företag och jag innehar F-skattesedel. Jag syr så mycket jag kan och tar även emot beställningar till butik samt privatpersoner. 
 
 
 
Hämtat från bloggen:
NenaNåna startade jag i september 2011. Det är ett litet företag bestående av mig, Sally en 32årig tvåbarnsmamma bosatt i Spanien sen 12 år tillbaka. Under namnet NenaNåna syr jag barnkläder både till mina egna barn och till andras. Är du intresserad av något du ser på bloggen tveka inte att höra av dig. // Empecé NenaNåna en septiembre 2011. Es una empresa pequeña llevado por mi, Sally, una sueca de 32 años, madre de dos viviendo en España desde hace 12 años. Bajo el nombre NenaNåna coso ropa de niños. Si ves algo en el blog que te interesa no dudes en contactar conmigo!
 
 
 
 
 
 
Hämtat från Linneas blogg:
Här försöker jag bli av med överskottet som inte behövs härhemma. Syr mer kläder än vad barnen behöver. Skulle du vara intresserad av något så kontakta mig på linneasporty@hotmail.com
 
 
Hämtat från bloggen:
 
Jag är en tvåbarnsmamma som har tagit upp mitt intresse att sy igen under mammaledigheten. Jag är en kreativ person så på min blogg kommer du kunna hitta det jag syr och och säkert lite annat pyssel som kommer i min väg. En och annan kaka kan säkert hamna här också då jag även gillar att baka. Namnet Fröken filur kommer från min dotter som vi alltid kallat just Fröken filur. Hoppas du ska kunna bli inspirerad och hittar du något du skulle vara intresserad av så skicka mig ett mail på frokenfilursyr@gmail.com Välkommen!
 
Virkat av Lindas mamma.
 
 
Rebecka Kohlma
 
 
 
 
 
Marina Langaker, http://symisen.blogspot.no/
Bidragit med mönster till tröja, byxa och body.
 
Hämtat från Marinas blogg:
Hemmasydda barnkläder för barn som gillar färger och lek. Kläderna är både färgglada och praktiska för aktiva små krabater, eller sköra små babyer. Jag syr primärt i storlek 44-104. 
 
Detta är en bild på hur tröjan ser ut uppsydd. Obs! Dessa kläder har gått till en annan insamling än Uppsala.
 
Du kan få dessa gratis genom att klicka här:
 
 
 
 
Hämtat från hemsidan:
Välkommen till LuNA ViTO design. Här kan du designa dina egna produkter eller köpa uppsydda kläder mm.
 
Hämtat från bloggen:
Du har hittat till LuNA ViTO design som jag startade efter mitt andra barn. Jag älskar att sy och pyssla, är en kreativ person. Min logga betyder "måne ger liv". Luna är min andra dotters namn och skulle hon blivit en pojke hade hon fått namnet Vito. Hos mig får man designa sina egna kläder och köpa uppsydda produkter.
 
 
 
 
 
Om jag har missat någon eller om du vill ändra din information kontakta mig på fb eller lunavitodesign@gmail.com


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0